Ingen fångst idag heller

Vi tänker att Soya kanske har gått till sitt gamla revir när hon ändå är i stan – så vi har varit där och ropat några gånger. Här bodde jag med Soya i tio år och med (Soya och) Inka i  nio år. Jag säger till Vanna: Kan inte du leta upp Soya? Det är din kompis också.

Annonser

5 thoughts on “Ingen fångst idag heller

 1. Är det inom rimligt kattavstånd, från där hon försvann? Har ni kontaktat katthem & kattföreningar? De brukar ju finnas i alla städer, även om de inte fått in henne kan de ju ha hört nåt..
  Maija kämpade och slet för att hjälpa mig få in Tilli när hon var på rymmen. Efter det sprang hon åt andra hållet när jag bad om kattletarhjälp 😦 (och 2,5 år senare försvann hon för alltid, vildkattan…)

 2. Är det där Falkagård? Tror fan inte jag någonsin lyckades sätta min fot där (mest pga polarna bodde på Herting och allt vad områdena hette). Du kanske som keikiria skriver kan kolla med Slöinge katthem. Men jag betvivlar ändå att hobn skulle inkommit dit, med sina överlvarskills och Falkenbergs… något agrara profil. :/

 3. Härifrån till där hon bodde i tio år är det väl… *tittar på kartor/vägbeskrivningar*… Tar hon

  Kvekatorpsvägen är det 2,3 km
  Sandgatan 4,2 km
  Sanddynevägen och Industrivägen 4,2 km

  Försvann Tilli? 😦

  Ett tag skulle de sätta ut kattburar på Falkagård för att fånga in de lösgående katterna, ett förslag som rann ut i sanden. Nu hade jag inte haft något emot det. Hon är märkt med en liten hylsa om halsen så det är bara att veckla ut pappret och ringa min mobil.

  Men… jag kan inte för mitt liv föreställa mig att någon skulle ha kunnat få tag i henne utan att använda våld. Typ bedövningsskott.

 4. Hon KAN ju ha tappat halsbandet, antar jag..? Kanske värt att ringa en extra gång till ett par ställen. Hon har ingen permanent ID-märkning? Sätta upp lappar överallt nu då, varenda lyktstolpe? När jag har gjort det har jag faktiskt fått en hel del hjälp.

  Sidospår: Om den översta bilden föreställer ett hus på Falkagård kan jag inte fatta varför det har så dåligt rykte? Det ser ju trevligt ut. Roligare än Herting och vad de där ställena nu heter (har förträngt).

 5. Nej, hon har ingen ID-märkning. Jo, lappar överallt…

  Tycker inte huset ser speciellt roligt ut, men ”naturskönt läge” osv. Det är bara ettor i just det huset (enda ”höghuset”) vilket gav en låg medelålder, jag var nog äldst. Ingen över 40, de flesta under 30. Det dåliga ryktet kom sig uteslutande av att där bor en massa (trevliga) invandrare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s