MyDog 2013

Vanna är lite trött nu, hon har varit hos en av sina bästa människovänner i Majorna medan vi gjorde MyDog. Vi fick tillbaka en smutsig hund. 🙂

Jag shoppade en Plutoduk, två dummies, en visselpipa, en bur, en boll och tre korvar färskfoder. Jag fick kämpa hårt för att inte köpa mjukisskotten, mindre hårt för att inte köpa fleecetröjan/jackan.

IMG_3982

IMG_3998

IMG_4016

IMG_4030

IMG_4036

IMG_4048

IMG_4057

Annonser

13 thoughts on “MyDog 2013

 1. Aaaah, My Dog! Där har jag aldrig varit. Syrran jobbar på en firma som skrev årets My-Dog-tidning (med lite artiklar och sådant i, typ företagstidning). Jag har dock inte läst den.

  Själv brukar jag gå på ”Stora Stockholm” men jobbade hela den helgen nu i december och missade spektaklet.

 2. Men det var dåligt med jaktprylar, bara en enda retrievermonter och billigt var det inte heller. 80 spänn för en 200-grammare… På nätet får man ofta rabatt om man köper fem eller tio, måste beställa ett nytt gäng så småningom. .

 3. Hahaha, salukis! De vet hur man bäst fördriver tiden! 😉 Varför inte köpa en mjukisskotte? Och blev det nån päls kvar på den klippta flatten??? Du ser ut att ha varit där fel dag, inte en spets så långt ögat når. (mer än i montrarna, de är ju det bästa med dylika tillställningar!)

 4. Man har en begränsad budget, men det sved i själen. Den kostade 200 så det var inte så dyrt i sig. Nej, jag tyckte flatten blev rätt lik en labrador. 😦 Jag träffade ju Lotkas kompis, hon var så liten och söt och låg som en prydnadshund i rasmontern. Jag blev riktigt förälskad fast hon inte besvarade kärleken alls. Om jag någonsin får ett underligt sug efter en vallande spets blir det kanske en lapsk. Jag sa till raskvinnan att jag inte kunde förstå att de inte är populärare! Varför ska alla ha en massa päls? *tittar anklagande på finsk och svensk lapphund*

   • Det var någonting som började på R. Matten har jag ingen aning om men hon var väldigt trevlig. Det var bara så hög ljudnivå att jag inte uppfattade allt hon sa. *nickade och såg dum ut* Tror hon hade två stycken.

 5. .. och f ö är det inte ens så mycket till spets i de lapska… Lot är vallhund & lite retriever & mycket kissekatt & nåt litet knähundigt. & lite vakthundig, det skulle väl vara spetsdelen det kanske.

 6. Vem vet? Vid ett tillfälle blev hon överfallen av två barn. Hon såg lika outgrundlig ut hela tiden, ungefär som på bilden. Rörde inte en min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s