Prince Charming

Det har länge diskuterats huruvida His Royal Highness Prince Henry of Wales, även kallad prins Harry, är son till Diana och Charles eller om han är son till Diana och hennes rödhårige älskare James Hewitt. Den senare gör gällande att han inledde förhållandet två år efter prins Harrys födelse. (”Under hypnos ska Hewitt dock ha medgett att han och Diana träffades redan 1981 och sedan dess har det pågått vilda spekulationer om att Hewitt skulle vara prins Harrys biologiske far.”) Prins Harry ser inte precis ut som sin bror och inte heller som sin mor. Men, som någon vis person sa, han kan brås på sin morbror, earl Spencer, som också är rödhårig. Jaja, inte vet jag. Vad jag vet är att prins Harry gör ett osedvanligt sympatiskt intryck. Han är liksom levande.

harry

Här är prinsen med fyrbent sällskap. Harry har ingen egen hund – folk tror att han kommer att skaffa en först när han fått ordning på tillvaron.

För övrigt kommer corgin som rojalistisk hund att dö ut med drottningen. Ingen annan i familjen uppskattar dessa skällande monster. The Duke and Duchess of Cambridge, dvs. Will och Kate, har skaffat cocker spaniel.

Annonser

4 thoughts on “Prince Charming

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s