Kliff

Jag hade några gamla proppar liggande på hatthyllan men eftersom det small flera gånger i glödlamporna fick jag gå och köpa nya på Kvantum.

Idag råkade jag svepa ner paketet när jag skulle ta på mig mössan och tjoff tjoff tjoff tjoff så gick alla fyra sönder. Hahahaha!

Idag sänkte jag också stearinljusstaken i taket trots att jag var väl medveten om att den inte hänger över soffbordet och att det finns en risk att jag slår skallen i den. Jag trodde bara inte att jag skulle slå skallen i den så till den milda grad att hela skiten skulle ramla ner och om det nu skulle hända hade jag inte väntat mig att den skulle dra med sig kroken. Den kroken duger uppenbarligen inte att hänga sig i.

Annonser

2 thoughts on “Kliff

  1. Jag handlade också (6 amp) proppsäkringar på ICA Kvantum, fast i dag. Mikron sa pang smäll i går och belysningen försvann i köket. Jag knackade och vred på några av propparna i skåpet men ingen verkade vara trasig, däremot så lyste plötsligt lamporna i köket igen liksom displayen på mikron. Nu funderar jag på om jag törs prova om funktionen i mikron kanske fungerar i alla fall men oroar mej för en ny smäll. Ska fundera vidare till i morgon (i första hand, eller kanske till i övermorgon). Ha det så bra!

  2. Dem jag köpte var tio kronor billigare på Hajen! Hoppas mikron funkar om du vågar testa. Men jag borde ha fattat att jag inte kan lägga porslinsproppar på hatthyllan, som gjorda för att ramla i golvet och gå mitt itu. Skyller på att jag inte visste att det var porslinsproppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s